Muğla’da Vakaya Yetişmek İsteyen Ambulans Ters Yöne Girdi
Yayınlanma:
Güncelleme:
Muğla’nın Fethiye İlçesinde Ölüdeniz Fethiye yolu yoğun trafik nedeniyle tıkananınca acil bir vakaya yetişmek isteyen ambulans sürücüsü karşıdan gelen araçlara aldırış etmeden ters yönden girerek vakaya zamanında ulaştı.
Muğla’da son günlerde yaşanan trafik kazalarında insan hayatını kurtarmak için için canla başla mücadele eden sağlık çalışanları zaman zaman zorlu şartlarla karşılaşıyor ve zorlu şartlara rağmen hayat kurtarmak için mücadele ediyorlar.
Bunun son örneği Muğla’nın Fethiye İlçesinde yaşandı. Fethiye-Ölüdeniz yolunda yaşanan trafik sıkışıklığı, Ovacık Mahallesi'ne kadar uzandı ve araçların ilerlemesi zorlaştı, uzun kuyrukların oluştuğu bölgedeki vakaya giden özel ambulans ekibi ise vakaya zamanında ulaşabilmek için karşıdan gelen araçlara aldırış etmeden ters yönden girerek vakaya zamanında ulaştı.
Yetkililer, vatandaşları 112 ambulanslarına öncelik verilmesi konusunda sık sık uyarıyorlar.
Bu haber toplam 694 defa okunmuştur
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.