Ölüdeniz’e 328 Milyon TL'lik Dev Proje

Ölüdeniz’e 328 Milyon TL'lik Dev Proje
Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye ilçesindeki Ölüdeniz ve Kayaköy yollarında 328 milyon TL yatırım yaparak altyapı ve yol çalışmalarına hızla devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Ölüdeniz yolunda gerçekleştirdiği 328 milyon TL’lik yatırımın çalışmaları hızla devam ediyor. Fethiye İlçesi Ölüdeniz Mahallesi Ovacık Mevkii Atatürk Caddesi, Kayaköy Mahallesi Hisarönü-Kayaköy yollarında başlatılan yol ve altyapı yatırımı, bölgedeki ulaşımı büyük ölçüde iyileştirecek.

Çalışmalar kapsamında Patlangıç-Ovacık arası sıcak asfalt serim işlemleri sürerken, Ovacık-Ölüdeniz arasındaki 750 metrelik içme suyu hattı tamamlandı. Toplamda 2 bin 200 metre içme suyu hattı döşenecek ve 11 bin metre sıcak asfalt serimi yapılacak. Muğla Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’ndan Harita Teknikeri Süleyman Soy, çalışmalara ilişkin bilgiler vererek, projenin önemli aşamalarının tamamlandığını belirtti.

Patlangıç Mahallesi Muhtarı Ali Cabbar, yolun Ölüdeniz’e ulaşımı sağlamak için önemli olduğunu belirterek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’a hızlandırılan çalışmalar için teşekkür etti.

Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ise yaptığı açıklamada, Ölüdeniz yolunun sadece Muğla’nın değil, Türkiye’nin turizm potansiyeli açısından önemli bir yol olduğunu vurguladı. Yapılan yatırımların, hem bugünün hem de geleceğin ihtiyaçlarına uygun modern alt ve üstyapı çözümleri sunduğunu ifade etti.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 112 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.