Tatilcilerden ‘Alev Savaşçıları’na Alkışlı Destek

Tatilcilerden ‘Alev Savaşçıları’na Alkışlı Destek
Fethiye’de, sığla ormanlarıyla çevrili Karaot Aymaz sahilinde çıkan orman yangınına müdahale eden ekiplere tatilcilerden anlamlı destek geldi.

Yangının tamamen söndürülüp soğutma çalışmaları tamamlandıktan sonra vatandaşlar, görevli ekipleri alkışlarla uğurladı.

İki gün önce Karaot Aymaz sahiline yakın bir noktada başlayan yangına ilk müdahaleyi bölgede tatil yapan vatandaşlar yaptı. Tatilciler, alevlerin yayılmasını engellemek için elleriyle toprak atarak söndürme çabalarına katıldı.

İhbar üzerine kısa sürede Muğla Orman Bölge Müdürlüğü Fethiye İşletme Müdürlüğü’ne bağlı arazözler ve helikopter bölgeye sevk edildi. Ekipler yangına havadan ve karadan yoğun şekilde müdahale ederken, sahildeki tatilciler de yangın hortumlarının taşınmasına yardım etti, sönmüş alanları taşlarla örterek çalışmalara destek verdi.

Yangının kontrol altına alınmasının ardından ekipler arazözleriyle konuşlanma alanına çekilirken, tatilciler bu kez alkış ve ıslıklarla “alev savaşçıları”na teşekkür etti.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.