Fethiye’de bir dernekte kumar operasyonu: 289 bin 125 TL ceza kesildi

Fethiye’de bir dernekte kumar operasyonu: 289 bin 125 TL ceza kesildi
 YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
Muğla’nın Fethiye ilçesinde faaliyet gösteren İnşaat Müteahhitleri ve Ustaları Derneğinde kumar oynatıldığının bilgisinin alınması üzerine yapılan operasyonda, kumar oynadığı tespit edilen 45 şahsa toplam 289 bin 125 TL idari yaptırım uygulandı. Kumar oynanmasına yer ve imkan sağlayan 10 şüpheli şahıs ile uyuşturucu madde bulunduran 1 şüpheli hakkında adli işlemler başlatıldı.

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Fethiye’de faaliyet gösteren İnşaat Müteahhitleri ve Ustaları Derneğinde kumar oynatıldığı bilgisi alındı.

Adli arama; elektrik prize takılı tombala makinesi, 180 adet pinpon topu, 150 adet tombala kartı, numara levhası, 2 adet haberleşme için el telsizi, gözetlemek için kamera, çok miktarda tombala pulu, 5 Gr metamfetamin cinsi uyuşturucu madde, 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 10 bin 750 TL suçtan elde edildiği tespit edilen para ele geçirildi.

Kumar oynadığı tespit edilen 45 şahsa toplam 289 bin 125 TL idari yaptırım uygulandı. Kumar oynanmasına yer ve imkan sağlayan 10 şüpheli şahıs ile uyuşturucu madde bulunduran 1 şüpheli hakkında adli işlemleri başlatıldı.

Bu haber toplam 120 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.