Fethiye'de Heyecanlı Softbol Müsabakaları Başladı!

Fethiye'de Heyecanlı Softbol Müsabakaları Başladı!
Muğla'nın Fethiye ilçesinde, Küçük Kızlar ve Yıldız Kızlar Okul Sporları Türkiye Softbol Şampiyonası büyük bir coşkuyla başladı. 16 farklı ilden 33 takım ve 500 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen şampiyona, kız sporculara heyecan dolu bir hafta sonu vadediyor.

Açılış töreninde Fethiye Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, yaptığı konuşmada "Geçen hafta Beyzbol şampiyonasını tamamlamıştık, şimdi de Softbol'da heyecan yaşıyoruz. Farklı spor dallarında öğrencilerimizi misafir etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu organizasyonlar, Fethiye'nin tanıtımı ve turizmi için de oldukça önemli. Federasyon başkanımıza ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

29 Nisan Pazartesi gününe kadar devam edecek şampiyonada, küçük kızlar ve yıldız kızlar kategorilerinde Türkiye şampiyonları belirlenecek. Son gün ise ödül töreniyle şampiyonaya veda edilecek.

Bu heyecan dolu turnuvayı takip etmek ve Fethiye'nin sportif atmosferine ortak olmak için siz de Ölüdeniz Futbol Sahası'na gidebilirsiniz.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 37 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.