FETÖ'NÜN MUĞLA İMAMI YAKALANDI

FETÖ'NÜN MUĞLA İMAMI YAKALANDI
Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet yapılanması (FETÖ/PDY) Muğla yapılanmasına yönelik operasyonda İl imamı olarak bilinen İ.K Antalya Havaalanında...

Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet yapılanması (FETÖ/PDY) Muğla yapılanmasına yönelik operasyonda İl imamı olarak bilinen İ.K Antalya Havaalanında düzenlenen operasyonla yakalandı. İ.K’nın yurt dışına kaçmaya çalıştığı öğrenildi.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube müdürlüğü ekipleri FETÖ/PDY örgütü Muğla yapılanması içerisinde faaliyet gösteren İl imamı, İl Eğitim Danışmanı, Örgüte elaman kazandıran yapının sorumlusu, Sohbet Hocası, Dershane Müdürü, Öğrenci Bölge Temsilcileri Sorumlusunun da aralarında bulunduğu üst düzey örgüt mensubu şahıslara yönelik operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında Muğla’nın Menteşe, Fethiye, Ula ve Ortaca ilçeleri ile Yalova, İstanbul, Afyon, İzmir, Adıyaman, Diyarbakır, Kocaeli, Çorum, Antalya illerinde eş zamanlı olarak 14 adreste eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında 2014-2016 yılları arasında İl İmamı olarak görev yapan İ.K Antalya Havaalanında yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı. Operasyon kapsamında Örgüte elaman kazandıran yapı sorumlusu T.A ve Dershaneler Sorumlu Müdürü M.Ç yakalandı.

Şahısların üst ve ikamet aramalarında temin edilen çeşitli materyallere incelenmek üzere el konuldu.

Bu haber toplam 2373 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.