Filenin efeleri yoluna galibiyet ile devam ediyor

Filenin efeleri yoluna galibiyet ile devam ediyor
Ligin 4. Haftasında Muğla temsilcisi Köyceğiz Göl ve Gençlikspor Voleybol Takımını misafir eden Nazilli Belediyespor Voleybol Takımı karşılaşmadan 3-0‘lık galibiyet ile ayrıldı.

Nazilli Kapalı Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan filenin efeleri ilk seti 25-17‘lik skorla önde tamamladı. İkinci sette de rakibine şans tanımayan Naz Naz 25-16’lık skorla setlerde 2-0’lık üstünlük ile üçüncü sete başladı. Üçüncü sette karşılıklı alınan sayılar ile 24-24'lük skor sonrasında voleybolcular rakibini 27-25‘lik skorla mağlup ederek normal setleri 3-0’lık sonuçla tamamladı ve ligde 3. galibiyetini aldı.

aw072480-05.jpgFilenin Efeleri ligin 5’inci haftasında 12 Kasım Pazar günü saat 14.00’ te Menteşe Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda saat 14.00’te Muğla temsilcisi Yerkesik Spor Voleybol Takımı'nın misafiri olacak.

aw072480-04.jpg

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan karşılaşmayı Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kaya ve yönetim kurulu ile birlikte izlerken karşılaşma sonrasında takım oyuncuları ve teknik heyeti tebrik ederek hatıra fotoğrafı çekildi.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 39 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.