Final başarıya doymuyor

Final başarıya doymuyor
Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen YGS- LYS sonrası Muğla Final Dergisi Dershanesi öğrencileri her yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye dereceleri kazandı....

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen YGS- LYS sonrası Muğla Final Dergisi Dershanesi öğrencileri her yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye dereceleri kazandı. Bir yıl boyunca öğrencileri ile bire bir ilgilenen Muğla Final Dergisi Dershanesi YGS’de ilk bin’de 10, LYS’de ise ilk bin’de 14 öğrencisi Türkiye dereceleri elde etti.

Muğla Final Dergisi Dershanesinde, Türkiye dereceleri alan gençlere dershane öğretmenleri ve yönetimi tarafından tören düzenlendi. Törende öğrencilere çiçeklerini öğretmenler ve yönetim verdi.

Öğrencileri başarılarından dolayı kutlayan Muğla Final Dergisi Dershanesi Yöneticisi Ali Çoşkun, “YGS-LYS sonuçlarına göre çok farklı puan türleri bulunmakta. Bundan dolayı mutlaka profesyonel destek alınmalı. Öğrencilerimizin dershanemiz onayı olmadan tercih yapmamalarını tavsiye ediyorum. Tercihlerde; bir adayın ilgilerine ve yeteneklerine uygun bir meslek seçmesi yaşam başarısının en önemli adımıdır. YGS- LYS sonuçlarına göre Final Muğla’da da yine il birincilikleriyle beraber alan, alan dışı ve ek puanlı başarı sıralarına göre YGS ilk bin’de 10, LYS ilk bin’de ise 14 Türkiye dereceleriyle finalde başarı geleneğini devam ettirdiler”

Muğla Final Dergisi Dershanesinde dereceye giren ilk 5 öğrencinin isimleri şu şekilde; Melek Ak TM-3 Türkiye 27’cisi ve TM Muğla birincisi, Sezen Sümbül DİL-1 Türkiye 267’cisi, Mustafa Beler YGS-5 Türkiye 246’cısı, Ahmet Karakaş TS-1 Türkiye 375’cisi, Ecem Dilara Yiğitbaşı MF-2 Türkiye 822’cisi.

Bu haber toplam 1097 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.