FORD HELVACIOĞLU 40 YAŞINDA

FORD HELVACIOĞLU 40 YAŞINDA
.

Muğla’nın seçkin firmalarından Helvacıoğlu Ford Bayi kuruluşunun 40. yılını düzenlenen görkemli gece ile kutladı. Helvacıoğlu Ailesi’nin bir araya geldiği kutlama gecesinde yıllardır şirket bünyesinde görev yapan çalışanlara plaket verildi. Törende konuşan Helvacıoğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ünal, ‘Ford markasına ve Helvacıoğlu’na olan inancınıza layık olabilmek adına, sürekli kendimizi geliştiriyor, değişen dünyanın bir adım önünde olmak için gayetle çalışıyoruz’ dedi. Geceye bağlantı ile katılan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç’ta, başarıları nedeniyle Helvacıoğlu Ailesini kutladı.

Yıllardır Muğla ve bölgesine Ford Bayii olarak hizmet veren ve Türkiye çapında aldığı sayısız ödülle camiaya adını altın harflerle yazdıran Helvacıoğlu A.Ş. kuruluşunun 40 yılını düzenlenen görkemli gece ile kutladı.

Altınkalp Restoran’da gerçekleşen kutlama törenine Helvacıoğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ünal, Genel Müdür Mehmet Ünal, yöneticiler, şirket çalışanları ve aile üyeleri katıldı.

Gecede konuşan Helvacıoğlu A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Ünal, ‘Mehmet Emin Ünal’ın ‘ Dürüst olursan, başarılı olursun’ ilkesinden hiçbir zaman ödün vermeden, var gücümüzle  değerli müşterilerimize daha iyi hizmet vermek için çalışıyoruz’ dedi.

Helvacıoğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ünal’da, tüm şirket çalışanlarına gösterdikleri özveri ve başarı nedeniyle teşekkür etti. Yönetim Kurulu Başkanı Ünal, ‘Sanayileşme tarihimizin simgesi ve dünyanın önde gelen şirketlerinden biri olan Koç Holding’in Türk traktör bayiliğimizin 58.yılı, Türk Otomotiv sektörünün lideri, son 7 yılın ihracat şampiyonu Ford Otosan bayiliğimizin 40.yılı kutlamasına hoş geldiniz. Kurucumuz Mehmet Emin Ünal'ın; "Dürüst olursan, başarılı olursun.’ ilkesinden ayrılmadan, dürüstlükten ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeden Değerli müşterilerimize hizmet vermeyi sürdürmekteyiz.

Ford Avrupa tarafından her yıl düzenlenen satış, servis ve müşteri memnuniyeti kriterlerini en iyi şekilde yerine getiren bayilere verilen Başkanlık Ödüllerini 2013-2015-2017-2019 yıllarında alan Helvacıoğlu EKİBİ zor pandemi koşulları ve yangınlara rağmen 2020 ve 2021 yıllarında da bu ödülü kazanma başarısını göstermiştir. Koç Holding'in 'Meslek Lisesi Memleket Meselesi' projesi kapsamında, şirketimiz kurucusu adına ,Mehmet Emin Ünal Kız Teknik ve Meslek Lisesini yaptırdık. Engelli bireylerin toplumsal hayatta varlık göstermeleri, toplumun zenginleşmesi ve güçlenmesi adına büyük önem taşıyor. Koç Holding'in 'ÜLKEM İÇİN ENGEL TANIMIYORUM' Sosyal sorumluluk projesi kapsamında annemiz Naciye Ünal adına Özel Eğitim Okulu'nu bu yıl hayata geçirdik.

Toplumsal cinsiyet eşitliğinin hayata geçirilmesi anlamında kadın çalışan oranımızı yüksek tutmaya özen gösteriyoruz. Muğla'mızın tek kadın futbol takımına bu bağlamda sponsor olduk.

Bölgemizde; Ford markamızı ve Helvacıoğlu firmasını değişen ve dijitalleşen dünya koşullarına uyum sağlayan, enerjik, donanımlı ve tecrübeli ekibimizle, modern plazalarımız ve son teknoloji ekipmanlarımız ile en iyi şekilde temsil etmekteyiz.

Muğla Merkez, Fethiye, Bodrum ve Bayır Ford Trucks plazalarımızda; Satış, Servis, Yedek Parça, 2.el, Sigorta, Oto Koruma departmanlarımızda 200'e yakın deneyimli ve eğitimli çalışanlarımız ile birlikte FORD markasını temsil etmenin sorumluluğunu ve bilincini, müşteri memnuniyetinden asla ödün vermeden, keyifle yerine getiriyoruz. Amacımız müşterilerimize Satış ve Satış Sonrasında en iyi Müşteri deneyimini yaşatmaktır’ diye konuştu.

Konuşmaların ardından şirket bünyesinde uzun yılları çalışan personele plaketleri şirket yöneticileri tarafından verildi. Helvacıoğlu bünyesinde 47 yıldır görev yapan Recep Kaya’ya plaket teslimi sırasında ise duygusal anlar yaşandı. Görkemli gece şirket çalışanlarının eğlencesi ile son buldu.

Bu haber toplam 2427 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum