Fotoğraf Çekildiği Yerde Öldü

Fotoğraf Çekildiği Yerde Öldü
MUSTAFA İNCİ Muğla’nın ula ilçesine bağlı Akyaka Mahallesinde 30 yaşındaki Gökhan Kutlu kullandığı 48 DJ 857 plakalı otomobille Çınar Mevkiinde...

MUSTAFA İNCİ Muğla’nın ula ilçesine bağlı Akyaka Mahallesinde 30 yaşındaki Gökhan Kutlu kullandığı 48 DJ 857 plakalı otomobille Çınar Mevkiinde 40 metrelik uçurumdan denize uçtu. Kutlu otomobilin içerisinde boğularak yaşamını yitirdi. Kutlu’nun 24 Eylül tarihinde sosyal paylaşım sitesinde ‘"Abilerim ablalarım, hayat kısa, hepimiz bir gün o beyaz örtü 0 kefeni giyeceğiz. Allah o kefene girmeyi nasip etsin. Önemli olan ölmek, ölüp de helallik alabilmek" notu bıraktığı görüldü. Kutlu’nun bir hafta önce kaza yaptığı yerde selfie yaptığı ortaya çıktı.

Balıkçılar Gördü

Muğla’nın Ula ilçesinde Akyaka mahallesinde 40 metrelik uçuruma uçan araç sürücüsü araç içinde hayatını kaybetti. Akyaka-Ören yolunda seyir halinde olan Gökhan Kutlu önetimindeki 48 DJ 857 plakalı araç sabah saatlerinde 25 metre uçurumdan denize uçtu. Balıkçıların fark ettiği olay sonrası Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Yerkesik Jandarma Karakol ekipleri kıyıya yakın bölgede aracı ters dönmüş durumda buldu. Dalgıçlar ile birlikte 112 Acil Servis, UMKE, AFAD ve Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri de olay yerine geldi. Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri olayın kaza olup olmadığını araştırırken, araç içinde sıkışan sürücü Gökhan Kutlu dalgıçların bir saatlik bir çalışması sonucu araç içinden çıkarıldı. Zeminin sarp ve kayalık olması nedeniyle Gökhan Kutlu’nun cesedi dalgıçlar tarafından araçların cesedi alabilecekleri kıyıya çekildi. Araç sürücüsü Gökhan Kutlu AFAD ekipleri tarafından kıyıdan alınarak Muğla Büyükşehir Belediyesi Cenaze Taşıma aracına kondu. Gökhan Kutlu’nun cesedi otopsi için Yerkesik Mahallesindeki Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Sosyal Medyada Helallik İstedi

Otomobil içerisinde boğularak yaşamını yitiren Gökhan Kutlu'nun 24 Eylül tarihinde sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında yaptığı paylaşım kafa karıştırdı. Kutlu "Abilerim ablalarım, hayat kısa, hepimiz bir gün o beyaz örtü 0 kefeni giyeceğiz. Allah o kefene girmeyi nasip etsin. Önemli olan ölmek, ölüp de helallik alabilmek" notu bıraktığı görüldü.

Bir hafta önce selfie yapmış

Akyaka mahallesi Çınar mevkiinde 40 metrelik uçurumdan otomobiliyle denize düşüp boğulan Gökhan Kutlu’nun bir hafta önce aynı yerde selfie çekimi yaptığı ortaya çıktı.

Bu haber toplam 1848 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.