Gelinin altınlarını çaldılar

Gelinin altınlarını çaldılar
MUSTAFA İNCİ Muğla’da yapılan bir düğünde gelinin altınlarını çaldılar. Sedef Yetişen akşam yapılacak düğün için kuaföre  gitti. Gelen başı...

MUSTAFA İNCİ Muğla’da yapılan bir düğünde gelinin altınlarını çaldılar. Sedef Yetişen akşam yapılacak düğün için kuaföre  gitti. Gelen başı yapılırken düğünde takacağı takı seti çantasında duruyordu. İki kadın kimseye çaktırmadan çantayı alarak kuaförden kaçtı. Güvenlik kamerası kayıtlarına yakalanan iki kadın polis tarafından aranıyor.

Muğla’da düğün öncesi gelinin altınları çalındı. Sedef Yetişen ve Hakkı Özoymak hayatlarını birleştirme kararı aldılar.  Düğün davetiyelerini bastırıp sevdiklerine dağıttılar. Düğün davetiyelerine “ biz bir birimizi deli gibi sevdik. Bir ömür beraber geçirmeye karar verdik. İmzalarımızı da attık. Lakin sevdiklerimizle güle oynaya bu güzelliği paylaşmak istiyoruz” yazdılar. Düğün günü sabahtan genç çifttin nikahları kıyıldı. Akşam yapılacak düğün için gelinin başının yapılması için kuaföre gittiler. Kuaförde gelin Sedef Yetişen’in gelin başı yapılırken akşam düğünde takacağı altın seti ve bilezikleri çantasında duruyordu. Gelin başı yapılırken fırsattan istifade eden iki kadın gelinin çantasını alarak kuaförden çıktı. Kimse olayın farkında değildi. Gelin başı yapıldı sıra akşam düğünde takacağı takıların takılmasına gelince gelinin çantasının olmadığı fark edildi. Kuaförün güvenlik kamerası kayıtlarına bakıldı. Gelinin içi altın dolu çantasını iki kadının aldığı görüldü. Polis ekiplerine haber verildi. Polisler kuaföre geldi ve güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Gelinin çantasını çalan iki kadını yakalamak için operasyon başlattı.

Düğün salonunda davetliler gelin ve damadın düğüne gelmesine beklerken gelinin altınlarının çalındığı haberi geldi. Gelin ve damak polise verdikleri ifadenin ardından düğün salonuna gitti.

Bu haber toplam 834 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.