Gelinlikle eyleme geldi

Gelinlikle eyleme geldi
MUSTAFA İNCİMuğla’da devam eden Gezi Parkı eylemlerine bir bir destek te gelin damattan geldi. Nikah dairesine gitmeden önce sınırsız meydanında devam...

MUSTAFA İNCİ

Muğla’da devam eden Gezi Parkı eylemlerine bir bir destek te gelin damattan geldi. Nikah dairesine gitmeden önce sınırsız meydanında devam eden eylemlere destek için gelen Duygu Çakmak , Mahmut  Bişer çifti ellerinde “ bizim gibi üç çocuk yapacağız” pankartı açtı.

Türkiye genelinde ve Muğla’da devam eden Gezi parkı eylerine destek sürüyor. Eylemler sırasında ilginç görüntülerde yaşanıyor. Muğla merkezde Duygu Çakmak ve Mahmut Bişer nikah tarihi belirledi. Çift nikah dairesine gitmeden önce Muğla Sınırsızlık Meydanında devam eden eyleme katıldı. Duygu Çakmak gelinlikle, Murat Bişer’de damatlıkla eylem yerine geldi. Burada eylemcilere destek verdi. Eylemcilerle birlikte halay çekip eğlendiler. Düğün öncesi Gezi Parkı eylemlerine destek veren gelin damat “ bizim gibi üç çocuk yapacağız” pankarttı açtı. Yaklaşık bir saat boyunca eylemcilerle birlikte olan gelin damat daha sonra Muğla Belediyesi nikah dairesine giderek evlendi.

Bu haber toplam 713 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.