Gençler bayramını dolu dolu kutlayacak

Gençler bayramını dolu dolu kutlayacak
Muğla’da Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağan ettiği Gençlik ve Spor bayramı Muğla’da bir hafta boyunca dolu dolu kutlanmak üzere hazırlıklar...

Muğla’da Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağan ettiği Gençlik ve Spor bayramı Muğla’da bir hafta boyunca dolu dolu kutlanmak üzere hazırlıklar başladı. Bir hafta boyunca yürüyüş, konser, Cumhuriyet Meydanına kurulacak olan şişme oyun parkurları gibi bir çok etkinliklerin yer alacağı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu’nun düzenlediği basın toplantısı ile kamuoyuna duyuruldu.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsuna çıktığı 19 Mayıs 1919 günü gençlere armağan ettiği ‘Gençlik ve Spor Bayramı’ etkinlikleri Muğla’da bir hafta boyunca kutlanacak. Etkinlikler çerçevesinde gençlerin dolu dolu geçirebilecekleri etkinliklere yer verildi. 15 Mayıs sabahı Gençlerin katılımı ile Atatürk anıtına konulacak olan çelenk’in ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu başkanlığında Muğla Valisi Fatih Şahin ardından Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün ile hafta kutlamaları başlayacak.

Bir hafta boyunca gençlerin bayramlarını dolu dolu geçirmesi için hafta kutlamalarını onlara göre ayarladıklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, “bu bayram gençlerin bayramı onlar gönüllerince eğlenmelidir” dedi.

Hacıcaferoğlu, “ Muğla’da 19 Mayıs kutlama hazırlıkları tamam. Hem 19 Mayıs hem de 15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak Gençlik Haftası ile ilgili olarak Muğla Valiliği başkanlığında, İl Kutlama Komitesi tarafından yürütülen hazırlıklar tamamlandı. Bu sene renkli ve gençlere yönelik bir kitapçıkla duyurulan programda birbirinden farklı onlarca etkinlik var. Konserler, sergiler, panayırlar, film gösterileri, sokak spor etkinlikleri gibi onlarca etkinlikle şenlenecek Muğla sokakları Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organize ettiği Hamsterball, Petank, Dart gibi yeni oyunlarla da tanışacak. 19 Mayıs günü zirveye ulaşacak olan etkinliklerde Atatürk anıtı ve Cumhuriyet caddesinden sınırsızlık meydanına ulaşan alanda Sokakta şişme oyun parkurları kurulacak” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 527 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.