Göçer " Mesele, Memleket Meselesi"

Göçer " Mesele, Memleket Meselesi"
Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Elvan Göçer katıldığı bir televizyon kanalında ülke ve Muğla gündemini değerlendirdi. Milletvekili Adayı Göçer,...

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Elvan Göçer katıldığı bir televizyon kanalında ülke ve Muğla gündemini değerlendirdi. Milletvekili Adayı Göçer, oy kullanacak tüm vatandaşları sağduyuya davet ederek ; " Türkiye ne zaman şahlansa, ne zaman ayağa kalksa dış mihrakların oyunlarıyla karşılaşıyor. Ülkemiz güçlü bir ülke. Başka Türkiye yok. Mesele, memleket meselesi. Sandıkta vicdanımıza kulak verelim." dedi.

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Elvan Göçer seçim çalışmalarına devam ediyor.  Milletvekili Adayı Elvan Göçer, Muğla'nın ilçelerinde yaptığı ziyaret ve sohbetlerinde oy kullanacak vatandaşları sağduyuya davet ederek, Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu ve bu durumun ehemmiyeti hakkında sağduyulu olunması gerektiğini belirtti. Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Elvan Göçer seçim çalışmaları kapsamında Muğla'nın Seydikemer İlçesi'nde evlere konuk olarak kadınlarla bir araya geldi. Kadınlar tarafından oldukça yoğun bir ilgiyle karşılanan Göçer, 1 Kasım seçimlerinde daha fazla destek isteyerek " Kadının, annenin halinden en iyi yine bir kadı,n bir anne anlar. 7 Haziran seçimlerinde ve öncesinde bana verdiğiniz destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu dönem yine üçüncü sıradayım ve yine siz ablalarımın, bacılarımın desteğini istiyorum. Ülkemizin geleceği için fazlasıyla önem arz eden bir seçime sayılı günler kaldı. Şunu anladık ki bir partinin tek başına iktidar olması şart. Bu şartları en iyi yerine getiren ve ayrıca bu şartlara en yakın kriterlere sahip olan parti de  yine bizim partimiz, Ak Parti. Artık hepimiz taşın altına elimizi koymalıyız. Sen, ben, o demeyip bir olup, diri olup, iri olup memleketimize, ülkemize sahip çıkmalıyız." dedi.  Muğla'da kadın seçmen oranının yüzde 51 olduğunu belirten Milletvekili Adayı Elvan Göçer " Artık Muğla siyasetine kadın eli değsin. Biz  kadınlar derleyici toparlayıcılarız. Siyasette de kimseyi ötekileştirmeden ayrıştırmadan en iyi şekilde birleştiririz. Yeter ki bize destek olunsun, bir omuz verilsin."dedi.

Öte yandan Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Elvan Göçer Seydikemer seçim çalışmaları kapsamında, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ile beraber muhtarlarla bir araya geldiler. Muhtarların projelerini,isteklerini ve sorunlarını dinleyen Göçer; " Bende muhtar kızıyım. Sizin halinizden en iyi ben anlarım. Muhtar demek köyün, mahallenin gözü kulağı, büyüğü,cefa çekeni demektir. Sizler demokrasimizin mihenk taşısınız. Şu şansınızda var ki, sizin Seydikemer  Belediye Başkanı Yakup Otgöz gibi çalışkan bir başkanınız var. Darısı tüm muhtarlarımızın başına. Muhtarlar en iyi hizmetkar örneğidir. AK Parti döneminde muhtarlarımıza hak ettikleri maaşları verildi. Köylerimize, mahallelerimize ise her türlü hizmeti götürüyoruz. Ama burada yerel yönetimlere büyük işler düşüyor. Arz-talep meselesi bu. Seydikemer, Kavaklıdere ve Köyceğiz ilçelerimiz gerekli yardımı alıyorlar. Diğer belediyelerimizde gerekli bütçeyi ve yardımı fazlasıyla alıyor. Ama ne yazık ki bu bütçeler vatandaşa yeterine hizmet olarak geri dönmüyor. Devletten gelen bu bütçeler hizmet yerine siyasete harcanırsa, olan yine benim Muğlalıma oluyor. İnşallah tüm belediyelerimiz en yakın zamanda Ak Parti belediyeciliği ile tanışırlar. " dedi.

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Elvan Göçer Seydikemer programlarının ardından Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde bir televizyon kanalına (Kanal F) canlı yayın konuğu olarak katıldı. Göçer, televizyon programında ülke ve Muğla gündemini değerlendirerek, yaklaşan 1 Kasım seçimleri hakkında açıklamalarda bulundu. Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Elvan Göçer Muğla’nın daha hızlı bir şekilde gelişmesi ve bölge halkına hizmet etmek için bu yola çıktığını belirterek “Çıkmış olduğumuz bu yolda memleketimize, halkımıza faydalı olmak çalışmalarıma aralıksız bir şekilde devam ediyorum. Muğla'mızın en önemli sorunlarından biri turizm sezonunun çok kısa olması. iki, üç ay gibi  bir zaman dilimine turizm sezonu diyemeyiz. Bundan dolayı turizmi en iyi ve en verimli bir şekilde on iki aya yaymalıyız. Bunu spor,fuar, sağlık gibi turizmin farklı kollarıyla yapmamız mümkün. Ancak o zaman bacasız sanayiden tam anlamıyla Muğla'mızı faydalandırabiliriz. Öte yandan Muğla büyük bir narenciye bahçesi. Ama buna rağmen büyük bir meyve suyu fabrikamız yok. Buda büyük bir eksik. sahil kesimlerimizde donanımlı yat limanlarımız, kruvazör gemilerin yanaşabileceği iskelelerimizin olması gerek. Bu eksiklikler ve projelerin tamamlanması için elimden geleni yapacağım. Öte yandan 2B sorumunuz var. Ben bu konuyu geçtiğimiz günlerde Ankara'da gerçekleşen partimizin aday tanıtım programı sonrası Başbakanımıza bizzat kendim aktardım. Sayın Başbakanımız ve ilgili bakanlarımız konuyla yakından ilgileniyorlar. inşallah en kısa zamanda tüm hemşehrilerime 2B ile ilgili müjdeli haberi veririz.  Kısmet olurda Muğla'mın milletvekili olarak meclise gidersem diğer vekil arkadaşlarımızla beraber derdimiz Muğla olacak. Muğla’ya hizmet etmenin onurunu yaşayacağız.  Yeter ki değerli hemşehrilerimiz bizim elimizi Ankara'ya güçlü göndersinler. Güçlü gidelim ki Ankara'dan Muğla'mıza güçlü dönelim.  1 Kasım seçimleri memleketimiz için milat niteliğinde. Oy kullanacak kıymetli vatandaşlarımı sağduyuya davet ediyorum. Unutmayalım ki başka ülkemiz yok. Kimse bize kucak açmaz. Artık mesele, memleket meselesi oldu. Önce vicdanlarına kulak versinler ve sandığa öyle gitsinler." dedi.

Bu haber toplam 436 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.