Göçer Yatağan’da ve Kavaklıdere’de…

Göçer Yatağan’da ve Kavaklıdere’de…
MUSTAFA İNCİ- Ak Parti Muğla üçüncü sıra milletvekili adayı Elvan Göçer seçim çalışmalarını Muğla’nın Yatağan ve Kavaklıdere ilçelerinde...

MUSTAFA İNCİ- Ak Parti Muğla üçüncü sıra milletvekili adayı Elvan Göçer seçim çalışmalarını Muğla’nın Yatağan ve Kavaklıdere ilçelerinde sürdürdü. Elvan Göçer, "Unutmayın ki başka Türkiye yok. Sonumuz Suriye gibi olsa bize kucak açacak başka ülke de yok" dedi.

Ak Parti Muğla üçüncü sıra milletvekili adayı Elvan Göçer “ Muğla’da büyük yatırımlara imza attık. 1 Kasım seçimlerinin çok önemli.Eliniz önce pusulaya değil vicdanınıza gitsin. Sonra zaten doğru olanı yapacaksınız.  Oyunuzu partilere değil, Türkiye’nin geleceğine vereceksiniz. Artık sen ben yok, Türkiye var. Bugünlere tırnaklarımızla kaza kaza geldik. Oyunun farkına varın ve oyunuzla bu oyunu bozun" dedi. Göçer “ Biz hedef 2023 diyoruz. Peki 2023'te ne olacak? Elimizi kolumuzu bağlayan Lozan Anlaşması bitiyor. Ülke olarak Boğazlar tamamen kendi malımız olacak. Her geçen gemiden vergi alınacak ve öyle babalarının tarlası gibi geçemeyecek. Hava sahamızı kapatabileceğiz. Dünyanın en pahalı ve gelecek vadeden madeni bor ve uranyumu çıkarabileceğiz. Bu da demek oluyor ki dünyanın en büyük güçlerinden biri olacağız. Türkiye dünyanın en güçlü 3 ülkesinden biri olacak. İşte bu noktadan günümüze geliyorum. Bugün ülkem üzerine oynanan tüm oyunlar bu yüzden. Bugün tam her şey güzel oldu derken terör birden hortluyor. Sağcı, solcu dediler bizleri birbirimize kırdırdılar. Alevi, Sünni dediler katlettirdiler. Şimdi de Kürt, Türk deyip bizi yok etmek istiyorlar. Özellikle Kürt kardeşlerimiz bu oyuna gelmemeli "dedi.

Bu haber toplam 659 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.