Gökbel adaylığını açıklıyor

Gökbel adaylığını açıklıyor
CHP’nin Muğla’da büyük şehir belediye başkanlığı aday adaylarından 18. Dönüm Muğla Milletvekili Musa Gökbel, 6 Temmuz Cumartesi günü saat 18.00’de...

CHP’nin Muğla’da büyük şehir belediye başkanlığı aday adaylarından 18. Dönüm Muğla Milletvekili Musa Gökbel, 6 Temmuz Cumartesi günü saat 18.00’de Muğla Sınırsızlık Meydanı’nda adaylığını ilan edecek. Gökbel’in buradan 3 bin kişilik bir kalabalık ile partisinin il merkezine yürüyerek, orada adaylığını resmileştirmesi bekleniyor.

CHP Muğla Büyük Şehir Belediye Başkanlığı adayı Musa Gökbel’in, hafta sonunda yapacağı adaylık toplantısı için 20 bin davetiye bastırarak başta sivil toplum örgütleri, meslek odaları ve sendikalar olmak üzere, tüm belediyelere, muhtarlara, siyasi partilere, milletvekillerine göndermeye başladığı öğrenildi.

Dağıtımına başlanan davetiyelerle birlikte zarfın içinde bir de Gökbel’e ait mektup ye aldığı görüldü. Mektupta şu ifadelere yer verildi:

“Saygıdeğer Hemşehrim;

Bilindiği gibi Muğla Büyükşehir statüsüne kavuştu. Büyükşehir statüsü ile Muğla'nın günlük yaşamı, kentin kaynakları ve kent yönetimi yeniden düzenlenecek. Büyükşehirle Muğla'nın bugüne kadar hak edipte alamadığı, bir türlü gerçekleştiremediği gelişmişliği, kalkınmışlığı yakalayacağımızın umudu ve inancı içindeyim. Bunu yapabilmek ve başarabilmek için Muğla'nın geleneksel köklerinde buluşması ve geleceğini birlikte planlaması gerekmektedir.

Temelinde toplumun refah düzeyini arttırmak, yaşam standardını yükseltmek hedefi bulunan bu amacımızı gerçekleştirmek için yola çıktık. Bu amaçla Muğla ile Üniversitenin; kıyı ile kırsalının; işveren ile iş görenin kucaklaşması; hangi dinden, hangi dilden, hangi mezhepten ve hangi etnik kökenden olursa olsun “Muğla İnsanlarını” aynı fırsat eşitliğinde buluşturmak hedefindeyiz. Ben ve arkadaşlarım bu hedefi gerçekleştirmek arzusundayız.

Muğla'nın bütün insanlarıyla ve sizlerle bu yolculukta beraber olmak en büyük arzumuz.

Bu yüksek beklentimizin ve ortak arzumuzun gerçekleşmesinde ilk adımımızı 6 Temmuz 2013 Cumartesi, saat 18.00'de Muğla Sınırsızlık Meydanı'nda atıyoruz. Birlik ve dirlik içinde gerçekleştireceğimiz Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıklama törenimize sizleri de bekliyoruz. Siz olmazsanız bir eksik olacağız. Duyarlılığınıza, anlayışınıza ve desteğinize şimdiden teşekkür eder, saygılar sunarım.

Musa Gökbel. CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı”

Bu haber toplam 571 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.