Gonca Köksal, Esençay ve Özlüce'de halkla buluştu: "Özlücemize jeopark yapacağız”

Gonca Köksal, Esençay ve Özlüce'de halkla buluştu: "Özlücemize jeopark yapacağız”
CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Gonca Köksal, seçim çalışmaları kapsamında Esençay ve Özlüce mahallelerinde halkla buluştu. Ziyaretlerinde vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılanan Köksal, Özlüce’de yaptığı konuşmasında, “Özlücemiz’de 9 milyon yıl öncesine ait fosil alanımız var. Buraya bir jeopark yaparak, oluşturacağımız turizm rotalarıyla bölgemizi Dünya çapında tanıtacağız” dedi.

Esençay Mahallesindeki halk buluşmasında traktör, Özlüce’de ise kamyon konvoyu ile karşılanan Köksal, Esençay’daki konuşmasına Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’e teşekkür ederek başladı.

Köksal, “Bu soğukta bizleri sıcacık karşılayarak içimizi ısıttınız. Ben öncelikle 10 yıl boyunca belediye meclisinde bana çok önemli görevler veren ve bölgemize hizmet eden Menteşe Belediye Başkanımız Sayın Bahattin Gümüş’e teşekkür ediyorum.

Sizlerin tercihiyle; projelerimiz ve profesyonel ekibimizle Menteşemize hizmet edeceğiz. Fiziksel şartlarımızı daha modern hale getireceğiz. Çok zengin bir bölgede yaşıyoruz. Kentimizin başta tarım olmak üzere sahip olduğu tüm potansiyelini, tüm değerlerini kullanarak hep birlikte zenginleşeceğiz” diye konuştu.

Daha sonra Özlüce mahallesinde vatandaşlarla buluşan ve projelerinden bahseden Köksal, şu ifadeleri kullandı:

“Özlücemiz’de 9 milyon yıl öncesine ait fosil alanımız var. Buraya bir jeopark yaparak, oluşturacağımız turizm rotalarıyla bölgemizi Dünya çapında tanıtacağız. Ayrıca Özlüce’de taşımacılık ve nakliye hizmeti veren pek çok vatandaşımız var. Sizlerin kent merkezinde yaşadığınız garaj sorununu biliyorum. Biz dersimize çalışarak geldik. Sizlerin bu talebinizi çözeceğiz."

Köksal’a ziyaretlerinde CHP önceki dönem Milletvekili Süleyman Girgin, İlçe Başkanı Nail Kızıl, Seçim Komitesi Başkanı Erol Kutlay ve partililer eşlik etti.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Bu haber toplam 103 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.