Gönül elçilerinden keşkek

Gönül elçilerinden keşkek
Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Gönül Elçileri projesinin halka tanıtımı için Sınırsızlık meydanına açtığı tanıtım standında...

Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Gönül Elçileri projesinin halka tanıtımı için Sınırsızlık meydanına açtığı tanıtım standında vatandaşlara keşkek dağıttı.

Keşkek dağıtımına Muğla Vali Yardımcıları Faruk Nemci Kurt ve Mestan Yayman, Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vatandaşlara keşkek veren Muğla Vali Yardımcısı Faruk Nemci Kurt, “Bizim yaptıklarımız çocuklarımıza tam anlamıyla aile sevgisini yansıtmıyor. Ancak elimizden geldiği kadar onlara bu sıcaklığı yaşatmaya çalışıyoruz. Bu sıcaklığı yanşatmak için de başlatılan Gönül Elçileri projesi ile çocuklarımıza daha fazla yakınlaşarak bir nebze olsun onlara anne, baba, aile sıcaklığını yaşatmaya çalışıyoruz. Şuanda Muğla’da 5 aile gönül elçisi oldu. 15 aile’de gönül elçisi olmak için bekliyor. Herkesi ilgilenmeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 613 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.