GÜLTEKİN UYSAL’DAN YATAĞAN ZİYARETİ

GÜLTEKİN UYSAL’DAN YATAĞAN ZİYARETİ
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Yatağan’da Millet İttifakı seçim ofisini ziyaret etti. Uysal, yaptığı konuşmada, “Bu dönem sona erecek. Türkiye Cumhuriyeti var. Eski Türkiye yeni Türkiye yok” dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Muğla İl Başkanı Ayten Arslan ve ekibiyle Yatağan’da, 13. Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim ofisine ziyaret etti.

Uysal’ı burada, CHP İlçe Başkanı Mehmet Kemiksiz, DP İlçe Başkanı İsmet Lülecioğlu, Millet ittifakı yöneticileri ve vatandaşlar karşıladı.

Burada konuşan Gültekin Uysal, şunları söyledi:

“Şu anda burada sizlerle olmaktan çok mutluyum. Muğla’mız her zaman Atatürkçü, laik, demokratik düzenden yana oy kullanmıştır. 1. turda seçimin galibi yok. 2. turda karar vereceğiz. Keyfi düzen 2. turda sona erecek. Gençlerin sınav sorularını çalanlara, Hizbullah’ı meclise taşıyanlara yazılı kâğıttan İstiklal Marşını okuyamayan Binali Yıldırım’a bırakmayacağız. Bu dönem sona erecek Türkiye Cumhuriyeti var. Eski Türkiye yeni Türkiye yok. Bundan sonra birlik beraberlik var. Neymiş 14 Mayıs’ta darbe teşebbüsü olacakmış bunlar her türlü kalıba girer. Önümüzde çok önemli bir fırsat var sandığa gitmeyenleri ikna edip bu işi bitireceğiz. Daha müreffeh bir Türkiye olacak. Onların derdi ise 3-5 yerden maaş alan yandaşları ve yakınlarıdır.”

HABER: SERDAL KAYHAN

Bu haber toplam 1000 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.