Gümüş ada adaylığını açıkladı

Gümüş ada adaylığını açıkladı
CHP Muğla Merkez İlçe Başkanı Bahatttin Gümüş Menteşe Belediye Başkanlığı için partisinden aday adaylığını açıkladı. Gümüş’ün adaylık...

CHP Muğla Merkez İlçe Başkanı Bahatttin Gümüş Menteşe Belediye Başkanlığı için partisinden aday adaylığını açıkladı. Gümüş’ün adaylık toplantısına CHP il Başkanı Mustafa Öztürk, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP Büyükşehir Belediyesi Aday adaylarından Musa Gökbel, Fevzi Topuz ve çok sayıda partili katıldı.

2014 yerel seçimlerinde belediye başkan adaylarını ön seçim ile belirleyecek olan CHP’de aday bolluğu yaşanıyor. CHP’den büyük şehir için Musa Gökbel ve Fevzi Topuz aday adaylıklarını açıklarken Menteşe Belediyesi için Mustafa Şahin,ve Hilmi Giresun aday adaylıklarını açıklamıştı. Dün de CHP ilçe başkanlığından istifa eden Bahattin Gümüş Menteşe Belediyesi için aday adaylığını açıkladı. Önümüzdeki günlerde Orhan Çakır ve Mehmet Altınay’ın da Menteşe Belediye Başkanlığı için aday adaylıklarını açıklayacakları öğrenildi.

Menteşe Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıklayan Bahattin Gümüş “ Bu makamlar, bu koltuklar geçicidir. Esas olan insan olmaktır hiç kimseyi ötekileştirmeden, herkesi bir ve eşit gören, ayrımcılık yapmadan hizmet etmek için, Menteşe’yi daha da adaletli bir şekilde, birlikte yönetmek için aday adayı oluyorum. Halktan, ezilenden, yok sayılandan, doğadan, emekten, özgürlükten, eşitlikten, barıştan, adaletten ve demokrasiden yana olan tüm insanların kardeşçe yaşayabileceği bir Menteşe için; insan onuruna yakışır bir yerel yönetim anlayışımızı pekiştirmek için bu yola baş koyduğumuzu açıklamaktan gurur duyuyorum. Toplumu kutuplaştırmış, öfke topu haline getirmiş, ülkenin kaynaklarını harvurup harman savurmuş, cumhuriyetle kavgalı bir AKP iktidarına karşı “Biz kimseye kin tutmayız kamu alem birdir bize” diyen Yunus Emre’nin koluna girmiş uzlaşma kültürünün temsilcisi CHP’ye ihtiyacımız var. Bugün cumhuriyetin kazanılmış tüm değerlerini sattığı halde bir tek otomobil üretme idealinde olan AKP’ye karşı 1925 yalında uçak fabrikasını kurmuş bir CHP’ye ihtiyacımız var. Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olan ve tarihi şerefle dolu Cumhuriyet Halk Partisi’nin Menteşe Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğumu huzurunuzda beyan ve ilan etmekten onur duyarım” dedi.

Bu haber toplam 507 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.