19 Mart’tan Beri Aranan Aysel Yıldırım’dan Acı Haber: Cinayete Kurban Gitti

19 Mart’tan Beri Aranan Aysel Yıldırım’dan Acı Haber: Cinayete Kurban Gitti
Adalet Bakanı Akın Gürlek, 19 Mart’tan bu yana kayıp olarak aranan Aysel Yıldırım’ın yaşamını yitirdiğini ve yürütülen soruşturma kapsamında olayın bir cinayet olduğunun ortaya çıkarıldığını açıkladı. Soruşturmada 4 şüpheli gözaltına alınırken, cenazenin bulunması için arama çalışmaları sürüyor.

Adalet Bakanı Akın Gürlek, Malatya’da 19 Mart tarihinden bu yana kayıp olarak aranan Aysel Yıldırım ile ilgili kamuoyunu üzen gelişmeyi duyurdu. Bakan Gürlek, yürütülen soruşturma sonucunda Aysel Yıldırım’ın cinayete kurban gittiğinin tespit edildiğini açıkladı.

TGRT'de yer alan haberde, Bakan Gürlek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Aysel Yıldırım’ın sağ salim bulunması için sürdürülen çalışmaların ardından acı gerçeğin ortaya çıkarıldığını belirtti. Açıklamada, Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından kapsamlı bir soruşturma yürütüldüğü ifade edildi.

Soruşturma kapsamında saha çalışmaları, dijital veri analizleri, güvenlik kamerası kayıtları ve tanık beyanlarının detaylı şekilde incelendiği, elde edilen deliller doğrultusunda olayın aydınlatılmasına yönelik önemli bulgulara ulaşıldığı kaydedildi.

4 Şüpheli Gözaltına Alındı

Yetkililer tarafından elde edilen bilgiler doğrultusunda 4 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi. Ayrıca, kayıp vatandaşın cenazesine ulaşılması amacıyla dere yatağı ile gömüldüğü değerlendirilen bölgelerde arama çalışmalarının başlatıldığı açıklandı.

Bakan Gürlek, soruşturmanın çok yönlü ve titizlikle sürdürüldüğünü belirterek, çalışmalarda görev alan Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve diğer kamu görevlilerine teşekkür etti.

Soruşturma Hassasiyetle Sürdürülüyor

Açıklamada, kayıp vatandaşların akıbetinin aydınlatılması ve sorumluların adalet önüne çıkarılması amacıyla çalışmaların İçişleri Bakanlığı ile koordineli şekilde devam edeceği vurgulandı. Olayla ilgili soruşturmanın tüm yönleriyle sürdüğü öğrenildi.

Kaynak:TGRT HABER

Bu haber toplam 156 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.