20 Milyonluk Ferrari Alev Topuna Döndü
Eyüpsultan’da yaklaşık 20 milyon lira değerindeki Ferrari marka lüks otomobil, seyir halindeyken motor kısmından çıkan dumanların ardından bir anda alev aldı. Kısa sürede alev topuna dönen araç tamamen yanarken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. O anlar ise çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.
Yangın, saat 13.00 sıralarında Hasdal - Kemerburgaz yolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 34 CAA 08 plakalı Ferrari marka otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle seyir halindeyken yanmaya başladı. İddiaya göre, aracın motor bölümünden çıkan dumanları fark eden sürücü, aracı yol kenarına çekerek yangın tüpüyle alevlere müdahale etti. Ancak alevler kısa sürede büyüdü ve araçta patlama meydana geldi.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı ve soğutma çalışması yaptı. Yangın sırasında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, lüks otomobil tamamen küle döndü.
Olayla ilgili polis ekipleri inceleme başlatırken, otomobilin alev alev yandığı anlara ait görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.
Kaynak:İHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.