3 kadının hayatına son veren bakın kim çıktı! Türkiye'yi kahretti

3 kadının hayatına son veren bakın kim çıktı! Türkiye'yi kahretti
Anne Şenay ve kızları Gaye ile Güldane Gerçek'in silahla vurularak öldürülmesinin ayrıntıları ortaya çıktı.

Adana'nın Buruk Mezarlığı'nda kabir ziyaretinde bulunan anne Şenay ve kızları Gaye ile Güldane Gerçek, vurularak hayatını kaybetti. Olayın, intihar eden Güldane'nin eşinin babası tarafından işlendiği ortaya çıktı.

KAYINPEDER, MEZARDA KATLİAM YAPTI

İddiaya göre anne Şenay (45), kızları Gaye (25) ve Güldane Gerçek (21) ile birlikte bir süre önce intihar eden Güldane Gerçek'in eşi Muzaffer E.'nin Buruk Mezarlığı'ndaki kabrini ziyarete geldi. Anne ve iki kızını takip eden Muzaffer E.'nin babası Ş.E.'nin mezarlıkta anne ve kızlarını tabanca ile vurarak öldürdükten sonra motosikletle olay yerinden kaçtığı ileri sürüldü. Polis her yerde şüpheliyi ararken, şüphelinin anne ve iki kızını oğlunu intihara sürüklediklerini öne sürerek öldürdüğü iddia edildi.

"KARISIYLA BARIŞAMAYINCA KENDİNİ ASTI"

İddiaya göre Muzaffer E., araları kötü olan karısı Güldane ile barışmak istedi. Kayınvalidesi Şenay'ın yanına giderek eşi ile barıştırmasını isteyen Muzaffer E., olumsuz cevap aldı. Bunun üzerine şahıs, Sarıçam ilçesine bağlı Menekşe Mahallesi'nde bir ağaca kendisini asarak yaşamına son verdi. Muzaffer E.'nin babası Ş.E. ise bu olaydan Güldane ve ailesini sorumlu tuttu

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 276 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.