AFAD Duyurdu: 4.4 Büyüklüğünde Deprem

AFAD Duyurdu: 4.4 Büyüklüğünde Deprem
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde öğle saatlerinde meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki deprem çevre ilçelerde de hissedildi. Depremin yerin 12.46 kilometre derinliğinde gerçekleştiği bildirildi.

Kahramanmaraş'ta deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, merkez üssü Pazarcık ilçesi olan depremin büyüklüğü 4.4 olarak ölçüldü.

Deprem, bugün saat 13.12.07'de kaydedildi. AFAD tarafından açıklanan verilere göre sarsıntı, yerin 12.46 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Kısa süreli paniğe neden olan deprem, çevre ilçelerde de hissedildi. İlk belirlemelere göre herhangi bir olumsuz ihbarın bulunmadığı öğrenildi.

Yetkililer, gelişmelerin takip edildiğini ve saha tarama çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Bu haber toplam 118 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.