AFAD Verileri Paylaştı: Sabah Saatlerinde Korkutan Deprem
Yayınlanma:
Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde sabah saatlerinde 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde gerçekleşen sarsıntı çevre yerleşimlerde de hissedildi.
Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde 18 Haziran 2026 Perşembe günü saat 08.56'da 3.5 büyüklüğünde deprem kaydedildi.
Verilere göre depremin merkez üssü Türkoğlu ilçesi olurken, sarsıntının yerin 6.93 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirlendi. Depremin koordinatları ise 37.3322 kuzey enlemi ve 36.7922 doğu boylamı olarak açıklandı.
Deprem, merkez üssüne yakın Akçalı, Ceceli ve çevre mahallelerde hissedilirken, ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuz ihbar yapılmadı. Yetkililer bölgede gelişmelerin takip edildiğini bildirdi.
Bu haber toplam 286 defa okunmuştur
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.