Ağabeyini Öldüren Kardeşten "Pes" Dedirten İfade: "Pişman Değilim"

Ağabeyini Öldüren Kardeşten "Pes" Dedirten İfade: "Pişman Değilim"
Kırıkkale’de baba evinde çıkan tartışmada 47 yaşındaki Ali Sağlam, kardeşi tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti. Cinayet zanlısı Y. Sağlam, ifadesinde “Pişman değilim” diyerek tahrik edildiğini öne sürdü.

Kardeşler Arasındaki Tartışma Kanlı Bitti: Güvenlik Görevlisi Yaşamını Yitirdi

Kırıkkale’nin Bahçelievler Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde aile içi tartışma sonucu yaşanan olayda, 47 yaşındaki güvenlik görevlisi Ali Sağlam kardeşi tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı. 2052. Sokak’taki apartman dairesinde meydana gelen olayda, Y. Sağlam (26) ile ağabeyi Ali Sağlam arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Tartışmanın büyümesi üzerine Y. Sağlam, üzerinde bulunan bıçakla ağabeyini göğüs ve bilek bölgesinden yaraladı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı halde Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Ali Sağlam, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

“Üzerimdeki Bıçağı Çıkarıp Vurdum”

Olayın ardından kısa süre kaçıp saklanan Y. Sağlam, polislerin gelmesiyle teslim oldu. Soruşturma kapsamında ifadesi alınan zanlı, aile içinde geçmişten bu yana tartışmalar yaşandığını ve olay günü ağabeyi tarafından tahrik edildiğini iddia etti.

Odadan çıktıktan yaklaşık 10 dakika sonra geri döndüğünde ağabeyinin kendisine bakışlarıyla tahrik ettiğini ileri süren zanlı ifadesinde, “Üzerimdeki bıçağı çıkarıp Ali’nin karnına bir kez vurdum, yere düşünce bir kez daha bıçak darbesi yaptım. O an ne yaptığımı hatırlamıyorum” dedi. Y. Sağlam, bıçağın kendisine ait olduğunu ve pişmanlık duymadığını söyledi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Cenaze Yakınlarının Gözyaşlarıyla Defnedildi

Hayatını kaybeden Ali Sağlam’ın cenazesi, Bahçelievler Merkez Camii’nde kılınan öğle namazının ardından toprağa verildi. Ali Sağlam’ın, Ankara Hasanoğlan SGK İlçe Müdürlüğü’nde güvenlik görevlisi olarak görev yaptığı öğrenildi.

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.