Ali Poyrazoğlu, Kalçasını Avuçlamıştı! Seray Sever'den Yıllar Sonra İtiraf Geldi

Ali Poyrazoğlu, Kalçasını Avuçlamıştı! Seray Sever'den Yıllar Sonra İtiraf Geldi
Seray Sever, yıllar önce Ali Poyrazoğlu’nun kendisinin kalçasını avuçlamasıyla ilgili konuştu; olayı espriyle karşıladığını ve rahatsız olmadığını açıkladı.

Bir dönem büyük yankı uyandıran Ali Poyrazoğlu’nun Seray Sever’in kalçasını tuttuğu anların görüntüleri, yıllar sonra yeniden gündeme geldi. Ünlü sunucu Seray Sever, Sibel Arna’nın programına konuk olarak yaşananları açıkladı.

TV 100'de yer alan habere göre, Sibel Arna, Sever’e doğrudan “Ali Poyrazoğlu’nun seni avuçlaması mevzusu…” sorusunu yöneltti. Seray Sever ise sakin ve samimi bir şekilde yanıtladı:
“Ali Poyrazoğlu da onu yaptı da bir şey diyemedim ki. Ne açıklama yapayım buna? Ne yapabilirim yani? Ali Poyrazoğlu bir duayen, sonuçta erkek-kadın ilişkisi gibi bir şey değil. Bunu da buradan konuşamıyorum, ne yapabilirdim ki?”

Sever, olaya hafif bir üslupla da değindi:
“Ali Poyrazoğlu gördüğü zaman ‘O kadar işler yaptın, o görüntüler kadar izlenmedi’ diyor. Ama sonuçta bant çekimdi, öyle bir şey dert etmedim çünkü Ali Poyrazoğlu o.”

Sever’in sözleri, yaşananların kendisini rahatsız etmediğini ve Ali Poyrazoğlu’nun sektörün duayen isimlerinden biri olması nedeniyle olayı büyütmek istemediğini ortaya koydu.

Kaynak:TV 100

Bu haber toplam 132 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.