Alkollü Sürücünün Kullandığı Minibüs İş Yerine Daldı: Ortalık Savaş Alanına Döndü

Alkollü Sürücünün Kullandığı Minibüs İş Yerine Daldı: Ortalık Savaş Alanına Döndü
Hatay’ın Defne ilçesinde alkollü sürücünün kullandığı minibüs, kontrolden çıkarak önce aydınlatma direğine, ardından karşı şeritten gelen kamyonete çarptı ve iş yerine daldı. Feci kazada minibüs ve kamyonet sürücüsü olmak üzere 2 kişi yaralandı. Sürücü U.K.’nin 1.70 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Minibüs, önce yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı, ardından karşı şeride geçerek U.C.Y. yönetimindeki 31 RM 595 plakalı kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan minibüs daha sonra bir iş yerine daldı.

Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada minibüs sürücüsü U.K. ile kamyonet sürücüsü U.C.Y. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yaralıları araçlardan çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Yapılan kontrollerde minibüs sürücüsü U.K.’nin 1.70 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Polis ekiplerinin kazayla ilgili incelemesi sürüyor.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.