Antalya’da Prefabrik Yangını: Hamile Anne ve 5 Çocuğu Hayatını Kaybetti

Antalya’da Prefabrik Yangını: Hamile Anne ve 5 Çocuğu Hayatını Kaybetti
Antalya’da sera işçilerinin kaldığı prefabrik yapıda yangın çıktı. Yangında, aynı aileden 7 aylık hamile anne Leyle Elali (26) ile 5 çocuğun yaşamını yitirmesine yol açarken, dumandan etkilenen baba ve oğlu ise hastanede tedavi altında bulunuyor.

Edinilen bilgilere göre yangın, Antalya’nın Kepez İlçesi’ne bağlı Gaziler Mahallesi 310. Sokak üzerinde gece saat 02.00 civarında meydana geldi. Seraların bulunduğu alanda ikamet olarak kullanılan prefabrik yapıda, sobadan çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede tüm yapıya sıçradı.

isimsiz

Çevredeki vatandaşların ihbarının ardından olay yerine çok sayıda itfaiye, jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangına vatandaşlar da kendi imkanlarıyla müdahale etmeye çalışırken, alevlerin hızla yayılması nedeniyle çabalar yetersiz kaldı.

Çıkan yangın esnasında içeride bulunan yabancı uyruklu aileden 4 kişi vatandaşların yardımıyla tahliye edildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, yangının bitişikteki yapılara sıçramaması için yoğun çaba harcarken, uzun uğraşlar sonucu yangın sabahın ilk saatlerinde tamamen kontrol altına alındı.

isimsiz

Yangının ardından yapılan incelemede, aynı aileden hamile anne Leyle Elali ve 5 çocuğun hayatını kaybettiği tespit edildi. Dumandan etkilenen baba ile oğlu hastaneye kaldırılırken, bölgede yapılan ilk bilgilere göre baba, yangından önce çocuklarına “Yarın bayram, erken yatalım.” demişti.

isimsiz

Yaşamını yitiren anne Leyla Elali ve 5 çocuğun cansız bedeni adli işlemler için Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Yangının kesin çıkış nedeniyle ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Bu haber toplam 155 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.