Arazi Kavgası Kanlı Bitti Aynı Evden 3 Cenaze

Arazi Kavgası Kanlı Bitti Aynı Evden 3 Cenaze
Bartın’ın Kozcağız Beldesi’nde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden karı-koca ve oğulları, dualarla son yolculuklarına uğurlandı.

Bartın’ın Kozcağız Beldesi Demirciler Mahallesi, kan donduran bir aile faciasına sahne oldu. Aynı aileden Mehmet Demirci (65), arazi nedeniyle yaşanan anlaşmazlık sonrası, eniştesi Abdullah Demirci (55), kız kardeşi Havva Demirci (50) ve yeğeni Erhan Demirci’yi (35) av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Olayın ardından gözaltına alınan katil zanlısı Mehmet Demirci, adli makamlara sevk edildi. Hayatını kaybeden üç aile bireyinin cenazeleri ise bugün gözyaşları ve dualar eşliğinde defnedildi.

Demirci ailesinin evinde sabah saatlerinde Kur’an-ı Kerim okundu, ardından vefat edenler için helallik alındı. Acılı aile bireylerinin feryatları yürekleri dağladı. Öğle namazına müteakip Demirciler Mahallesi Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Abdullah, Havva ve Erhan Demirci köy mezarlığında bulunan aile kabristanına defnedildi.

Cenaze törenine mahalle sakinlerinin yanı sıra çevre köylerden de yoğun katılım sağlandı. Mahalle girişine kadar uzanan araç kuyruğu dikkat çekerken, herkesin dilinde aynı cümle vardı: “Böyle bir acıya yürek dayanmaz.”

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 188 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.