Ayşe Tokyaz Defnedildi: Anne Ve Kız Kardeşinin Feryadı Yürek Dağladı

Ayşe Tokyaz Defnedildi: Anne Ve Kız Kardeşinin Feryadı Yürek Dağladı
İstanbul’da valiz içinde cansız bedeni bulunan üniversite öğrencisi Ayşe Tokyaz için memleketi Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde adalet yürüyüşü düzenlendi.

Sevgilisi tarafından evlilik vaadiyle kandırılıp öldürülen 22 yaşındaki genç kadının mezarı başında annesi Halime Tokyaz ve ikiz kız kardeşi Esra Tokyaz’ın gözyaşları yürek burktu.

Hemşirelik bölümü öğrencisi olan Ayşe Tokyaz, İstanbul’da yaşarken bir süre önce ortadan kaybolmuştu. Kendisinden haber alamayan ikiz kardeşi Esra Tokyaz’ın yaptığı kayıp başvurusu üzerine başlatılan aramada, genç kadının cansız bedeni valiz içerisinde bulunmuştu.

Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki Asri Mezarlık’ta defnedilen Ayşe Tokyaz için ailesi ve sevenleri tarafından adalet yürüyüşü organize edildi. Reyhanlı Belediyesi önünden başlayan yürüyüş, 11 Mayıs Şehitler Anıtı’nda son buldu.

Yürüyüşün ardından kalabalık, mezarlığa giderek Tokyaz’ın kabrine karanfil bıraktı ve dualar etti. Mezar başında anne Halime Tokyaz ve ikizi Esra Tokyaz’ın feryatları duygusal anlara sahne oldu. Gözyaşlarına boğulan anne ve kardeşin haykırışları, çevredeki vatandaşların da kalbini dağladı.

Ayşe Tokyaz’ın ailesi, olayın faillerinin en ağır cezayı alması için adalet mücadelesini sürdüreceklerini vurguladı.

Aw501054 04

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 171 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.