Babasını Ö*dürdü, 1 Gün Aynı Evde Bekledi

Babasını Ö*dürdü, 1 Gün Aynı Evde Bekledi
Konya’da babasıyla tartışan Mehmet Akif T., babası Tahsin Tosun’u boğarak öldürdü. Olayın ardından bir gün aynı evde kalan zanlı, kardeşini arayıp cinayeti itiraf ettikten sonra kaçtı. Şüpheli, şehir dışına çıkmaya çalışırken yakalandı.

Konya’da yaşanan aile içi cinayet, ortaya çıkan detaylarla dikkat çekti. Merkez Meram ilçesi Sahibiata Mahallesi Denizciler Sokak’ta bulunan 3 katlı bir binada meydana gelen olayda, 39 yaşındaki Mehmet Akif T., birlikte yaşamaya başladığı babası 59 yaşındaki Tahsin Tosun ile tartıştı.

Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz pazar günü baba ile oğul arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek şiddete dönüştü. Mehmet Akif T., babası Tahsin Tosun’u boğarak hayatına son verdi. Olayın ardından zanlının, babasının cansız bedeniyle yaklaşık bir gün aynı evde kaldığı öğrenildi.

Daha sonra akşam saatlerinde kız kardeşini arayan Mehmet Akif T., “Babamı öldürdüm” diyerek durumu bildirdi ve telefonu kapattıktan sonra evden ayrıldı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, Tahsin Tosun’un hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan ilk incelemelerde ölümün boğulma sonucu gerçekleştiği tespit edildi.

Olayın ardından harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlının kaçabileceği adresler üzerinde çalışma başlattı. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucu Mehmet Akif T., şehir dışına çıkmaya çalıştığı sırada yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

isimsiz

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.