Bakan Yumaklı’dan Açıklama: Köyceğiz’de Büyük Ölçüde Kontrol Sağlandı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Antalya ve Muğla’daki yangınlarla ilgili güncel bilgileri paylaştı. Alanya’da bir yangın tamamen kontrol altına alınırken, Köyceğiz’de büyük ölçüde kontrol sağlandığını belirtti.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, ülkenin farklı bölgelerinde devam eden orman yangınlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Yumaklı, Antalya’nın Alanya ilçesi Aliefendi Mahallesi’nde çıkan yangının hava ve kara araçlarının yanı sıra orman kahramanlarının yoğun mücadelesiyle tamamen kontrol altına alındığını duyurdu.

Muğla’nın Köyceğiz ilçesindeki yangında ise büyük ölçüde kontrol sağlandığını belirten Bakan Yumaklı, bölgede soğutma çalışmalarının sürdüğünü aktardı. Antalya’nın Alanya ilçesi Yaylakonak Mahallesi’nde devam eden yangında da enerjinin düşürüldüğünü ifade eden Yumaklı, tamamen kontrol altına almak için müdahalelerin aralıksız sürdüğünü belirtti.

Bu haber toplam 120 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.