Bir Anlık Dikkatsizlik Can Aldı: Tır Yayayı Ezdi
İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde meydana gelen trafik kazası bir can aldı. Fatih Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde dün saat 17.20 sıralarında yaşanan olayda, H.A. yönetimindeki 34 LA 5011 plakalı Mercedes-Benz marka çekici ve 34 GF 6028 plakalı yarı römork, İstanbul Havalimanı istikametine doğru ilerlerken kırmızı ışıkta durdu.
Işığın yeşile dönmesiyle birlikte hareket eden araç, bu sırada yolun sağından karşıya geçmeye çalışan Sadegül Koyuncu’ya çarptı. İddiaya göre Koyuncu’nun araçlar için yanan yeşil ışığı fark etmediği ve TIR’ın kör noktasında kaldığı öğrenildi.
Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Koyuncu, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Arnavutköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Kaza nedeniyle İstanbul Havalimanı yönünde trafik bir süre kontrollü olarak durduruldu.
Öte yandan kaza anı, cadde üzerindeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, kadının karşıya geçmeye çalıştığı sırada hareket eden TIR’ın kör noktasında kaldığı ve sürüklendiği anlar yer aldı. Ayrıca olay sonrası çekilen cep telefonu görüntülerinde sağlık ekiplerinin Koyuncu’ya kalp masajı yaptığı anlar da görüldü.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.