Cezaevinden İzinli Çıkan Genç Kadının Boş Arazide Cansız Bedeni Bulundu

Cezaevinden İzinli Çıkan Genç Kadının Boş Arazide Cansız Bedeni Bulundu
Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, cezaevinden izinli olarak çıkan 31 yaşındaki Nermin Küçükzeybek, boş bir arazide ölü olarak bulundu.

Olay, bugün saat 11.30 sıralarında Yeşildere Mahallesi 2859. Sokak’ta meydana geldi. Mahalledeki bir boş arazide hareketsiz bir şekilde yatan kadını gören vatandaşlar, durumu hemen bölgede devriye gezmekte olan polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri, sağlık ekiplerine haber vererek olay yerine sevk etti. Sağlık ekipleri, Nermin Küçükzeybek'in hayatını kaybettiğini belirledi. Olayın ardından Cinayet Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme ekipleri de olay yerine geldi. Bu sırada, Nermin Küçükzeybek'in eşi ve yakınları olay yerine gelerek sinir krizi geçirdi. Polis ekipleri, yakınlarını sakinleştirmekte zorlandı.

Edinilen bilgilere göre, Nermin Küçükzeybek’in bir süredir madde kullanımı nedeniyle tedavi gördüğü ve Denizli Cezaevi'nde tutuklu bulunduğu, ancak dün izinli olarak cezaevinden çıktığı öğrenildi. Olayın ardından savcılık ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmaları sonrasında Nermin Küçükzeybek’in cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

20250314Aw412355 5

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 476 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.