Çocukların Park Kavgası Büyüdü: Aileler Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi
Yumruk ve tekmelerin havada uçuştuğu olayda, bir anne oğlunu kurtarmaya çalışırken kavganın ortasında kaldı. Yaşananlar, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi.
Kavga Parkta Başladı, Sokağa Taşındı
Olay, dün akşam saatlerinde Esenyurt Süleymaniye Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, parkta oyun oynayan iki çocuk arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Yabancı uyruklu bir çocuğun, diğer çocuğa fiziksel şiddet uygulamasıyla başlayan tartışma kısa sürede büyüdü.
Duruma müdahale etmek isteyen aile bireyleri de olaya dahil olunca, sokakta büyük bir arbede yaşandı. Kavgaya karışanlardan biri, karşı tarafın evine giderek durumu daha da alevlendirdi. Karşılıklı tekme ve yumrukların atıldığı kavgada tansiyon yükselirken, bir anne, çocuğunu korumak isterken tarafların ortasında kaldı.
Polis Müdahalesiyle Sona Erdi
Kavgayı gören çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polislerin müdahalesiyle güçlükle yatıştırılan olayda herhangi bir can kaybı yaşanmazken, taraflar ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.
Olayın gerçekleştiği anlar ise mahalle sakinlerinin cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntülerde tarafların birbirine saldırdığı ve çevredekilerin panik içinde olaya müdahale etmeye çalıştığı anlar yer alıyor.
Kaynak:İHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.