“Dayanamıyorum” Diyen Öğrencinin Yurt Çilesi Sosyal Medyada Yankı Buldu

“Dayanamıyorum” Diyen Öğrencinin Yurt Çilesi Sosyal Medyada Yankı Buldu
Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarından birinde kalan üniversite öğrencisinin sosyal medyada paylaştığı video kısa sürede gündem oldu. Gözyaşları içinde konuşan genç kız, yemeklerden internet altyapısına kadar çeşitli sıkıntılarını anlattı.

Videoda, yemeklerin kalitesine ilişkin şikâyetlerini dile getiren öğrenci, “Yemeğin içinde ne var belli değil. İğrenç bir şey kokuyor” ifadelerini kullandı.

Karar haber sitesinde yer alan habere göre ayrıca yurt yönetiminin uygulamalarından da rahatsız olduğunu belirterek, “Hiçbir şeye izin vermiyorlar. Dayanamıyorum. Dağın başındayım, internet çekmiyor” sözleriyle yaşadığı zorlukları aktardı.

“Dayanamıyorum” Diyerek Tepkisini Gösterdi

Öğrenci, yurt koşullarının hem günlük ihtiyaçlarını karşılamasını hem de eğitim hayatını sürdürmesini zorlaştırdığını ifade etti. Videodaki gözyaşları sosyal medyada pek çok kullanıcı tarafından büyük yankı buldu.

Sosyal Medyada Destek Mesajları Yağdı

Paylaşım kısa sürede binlerce kez izlenirken, özellikle üniversite öğrencileri arasında geniş tepki topladı. Kullanıcılar, kendi yurt deneyimlerini paylaşarak genç kıza destek verdi. #KYKyemek ve #YurtKoşulları etiketleriyle yapılan paylaşımlar yoğun etkileşim aldı.

Resmî Açıklama Henüz Gelmedi

Videonun gündem olmasının ardından KYK veya Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Ancak sosyal medyada oluşan tepki, yurtlardaki koşullar üzerine tartışmaları yeniden gündeme taşıdı.

Kaynak:KARAR

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.