Denizde Aranıyordu: Camide Namaz Kılarken Bulundu

Denizde Aranıyordu: Camide Namaz Kılarken Bulundu
Düzce'nin Akçakoca ilçesinde iki gün önce denize girmek için Çayağzı Sahili'ne gelen ve o tarihten beri kendisinden haber alınamayan Tunç Denizgöçer, Cuma namazı esnasında bulundu.

Almanya'dan Düzce'ye gelen Tunç Denizgöçer, planlanan dönüş tarihinde Almanya'ya dönmeyince yakınları endişelenerek durumu yetkililere bildirdi. En son Akçakoca ilçesi Çayağzı bölgesinde görüldüğü bilgisi üzerine, denize girmiş olabileceği ihtimali değerlendirilerek AFAD, Sahil Güvenlik ve jandarma ekipleri tarafından hem denizde hem de karada arama çalışmaları başlatıldı.

Tunç Denizgöçer, bugün sahilden yaklaşık 15 kilometre mesafedeki Altunçay köyünde Cuma namazı kılarken köy sakinleri tarafından fark edildi. Köylülerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine jandarma ekipleri yönlendirildi.

Jandarma ekiplerince sağlık kontrolü için Akçakoca Devlet Hastanesi'ne götürülen Tunç Denizgöçer'in genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 281 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.