Denize Giren İki Arkadaştan Biri Hayatını Kaybetti, Diğeri İçin Arama Çalışmaları Sürüyor

Denize Giren İki Arkadaştan Biri Hayatını Kaybetti, Diğeri İçin Arama Çalışmaları Sürüyor
İstanbul’un Çatalca ilçesinde denize giren iki gençten biri boğularak hayatını kaybetti. Kayıp diğer kişiyi bulmak için başlatılan arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Olay, Çatalca’ya bağlı Binkılıç Fatih Mahallesi mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre, kamp yapmak üzere bölgeye giden üç arkadaştan ikisi bugün denize girdi. Kısa bir süre sonra gençlerin gözden kaybolması üzerine çevredekiler durumu yetkililere bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışmaları sonucu kaybolan gençlerden Mehmet Aydoğdu’nun cansız bedenine ulaşıldı. Aydoğdu’nun cenazesi karaya çıkarılarak hastane morguna kaldırıldı.

Diğer kayıp kişiyi arama çalışmaları hem denizden hem de havadan sürdürülüyor. Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı bir helikopter de arama çalışmalarına destek veriyor.

Boğularak hayatını kaybeden Mehmet Aydoğdu’nun yaklaşık 20 gün önce baba olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 150 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.