Dolmuşta Genç Kızı Rahatsız Eden Şüpheli Gözaltına Alındı

Dolmuşta Genç Kızı Rahatsız Eden Şüpheli Gözaltına Alındı
Ankara’nın Sincan ilçesinde, dolmuşta genç bir kıza yönelik taciz girişiminde bulunan ve daha önce de çeşitli suçlara karıştığı belirlenen H.Ü. isimli şahıs, polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, 7 Nisan Pazartesi günü Sincan-AŞTİ hattında çalışan bir dolmuşta meydana geldi. O anlara ait görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Başlatılan araştırmada, dolmuşta bir genç kıza önce rahatsız edici bakışlarla yaklaşan ve sonrasında cep telefonundan numarasını göstererek tacizde bulunduğu belirlenen şahsın kimliğinin H.Ü. olduğu tespit edildi.

Şüpheli, Etimesgut’ta bulunan ikamet adresine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Yapılan sorgulamada H.Ü.’nün cinsel taciz başta olmak üzere çok sayıda sabıka kaydının bulunduğu ortaya çıktı.

H.Ü.’nün emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.