Dosya Cinayet Bürosunda: Güllü Öldüğünde Üstünde Elbise Vardı, Yerde Pijamayla Bulundu!
DOSYA CİNAYET BÜROSUNA GEÇTİ
Son Dakika'nın haberine göre, Yalova’da 26 Eylül’de evinin terasından düşerek yaşamını yitiren şarkıcı Güllü’nün ölümü, ilk etapta “şüpheli ölüm” olarak kayıtlara geçmişti. Ancak yeni ifadeler ve elde edilen bulgular doğrultusunda dosya, dün Cinayet Büro Amirliği’ne devredildi.
CANLI YAYINDA GÜNDEME GELEN İDDİALAR
“Gel Konuşalım” programına katılan görgü tanığı, Güllü’nün kızının sevgilisinin de olay gecesi evde olduğunu belirtti. Programın sunucusu Ece Erken’in, “O gece Güllü’nün kızının sevgilisi evde miydi?” sorusuna tanık “Evet” cevabını verdi. Bu iddia kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.
“SULTAN CENAZEYE GELMEDİ”
Tanık, Güllü’nün kızının yanında bulunan Sultan isimli arkadaşının da evde olduğunu ancak cenazeye katılmadığını söyledi. “Bu işi çözecek kişi Sultan’dır ama ortada yok. Polis onu bulacak, getirecek” ifadeleri, soruşturmayı daha da dikkat çekici hale getirdi.
KIYAFET DETAYI ŞAŞIRTTI
Tanığın dikkat çektiği bir diğer nokta ise kıyafet meselesi oldu. İddiaya göre Güllü, düşmeden önce siyah elbise giyerken, yerde pijamayla bulundu. Bu durum üzerine program sunucuları, “Kayıtlarla mı oynanmış?” yorumunu yaptı.
Kaynak:SON DAKİKA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.