Duş Kabini Camı Patlayan Koçak, Yaşadığı Olayı Anlattı: "Dolu Yağar Gibi Cam Yağdı"

Duş Kabini Camı Patlayan Koçak, Yaşadığı Olayı Anlattı:
Antalya’da duş kabini camının patlaması sonucu ciddi şekilde yaralanan 80 yaşındaki emekli akademisyen Kemal Koçak, patlama anını "Bomba gibi patladı" diyerek anlattı.

Antalya’da banyodan çıkarken duş kabininin camının patlaması sonucu vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan 80 yaşındaki emekli öğretim görevlisi Kemal Koçak, o korkunç anları anlattı. Koçak, camın patlama sesini "Bomba gibi patladı" diyerek tarif etti ve "Dolu yağar gibi kolumun üzerine bütün cam kırıkları sıçradı" dedi.

Olay, geçtiğimiz ay Muratpaşa ilçesindeki evinde gerçekleşti. Duş aldıktan sonra kabinden çıkmaya hazırlanan Koçak, kapakları açarken bir anda duş kabininin temperli camı patladı. Cam parçalarının üzerine düşmesi sonucu Koçak, kolundan, bacaklarından ve ellerinden yaralanarak büyük bir kan kaybı yaşadı. Olayın ardından özel bir hastaneye kaldırılan Koçak’a yaklaşık 20 dikiş atıldı, bir parmağında ise kemik çatlağı tespit edildi.

Yaşadığı korkunç kazadan sonra tedavisi süren Koçak, patlayan camın etkisiyle büyük bir şok yaşadığını söyledi.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 145 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.