Duygulandıran Buluşma
Halil Korkmaz, 6 Şubat 2023'teki depremlerin ardından, Kahramanmaraş’taki Ebrar Sitesi'nin enkazından Karabük Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı personeli tarafından kurtarıldı. Depremin ikinci yılında, Korkmaz, kendisini kurtaran ekipten Emrullah Bingöl ile görüntülü bir görüşme yaptı.
Görüşmede Halil Korkmaz, “Enkaz altındayken sesimi kimseye duyuramıyordum ama ayak seslerini duydukça umutlanıyordum. Sizin beni kurtardığınız an, hayata yeniden doğduğum andı. Allah hepinize uzun ömürler versin,” diyerek kurtarma ekibine teşekkür etti.
Emrullah Bingöl ise, “Halil amcaya ulaştığımız an hepimiz için bir mucizeydi. O an onu nasıl çıkardığımızı hatırlamıyorum ama başardığımızda hepimiz gözyaşlarına boğulduk. Aradan geçen 2 yıla rağmen hala iletişimdeyiz, bu bağ bizim için çok kıymetli,” dedi.
Kaynak:ANADOLU AJANSI
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.