El Frenini Çekmeyi Unutunca Otomobil Park Duvarına Çarparak Durdu

El Frenini Çekmeyi Unutunca Otomobil Park Duvarına Çarparak Durdu
Antalya Serik’te markete alışverişe giden sürücü, el frenini çekmeyi unutunca arkasından koştuğu otomobili park duvarına çarparak durabildi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Antalya’nın Serik ilçesinde meydana gelen ilginç olayda, market alışverişi için park edilen otomobil, el freni çekilmediği için hareket etti. Sürücü, aracı durdurmak için koşsa da otomobil ancak park duvarına çarparak durabildi.

Olay, Kökez Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, otomobilini market önüne park eden Muhammed G., alışveriş yapmak üzere içeri girdi. Alışverişini tamamlayıp dışarı çıkan sürücü, aracının yerinde olmadığını fark etti. Bir anda otomobilin hareket ettiğini gören Muhammed G., büyük panik yaşayarak aracın peşinden koştu. Ancak Tofaş marka otomobil, parkın duvarına çarparak durdu. Çarpma sonucu araçta maddi hasar meydana geldi.

Olay anına tanık olan Selman Sarı, "Arkadaşımız markete su almaya geliyor. El frenini çekmeyi unutuyor. 5 litrelik suyu ve sodayı aldıktan sonra aracın gittiğini fark ediyor. Elindekileri bırakıp aracın peşinden koşuyor. Otomobil park duvarına vuruyor. O anda başka bir aracın oradan geçmemesi büyük şans oldu. Araç sahibi büyük panik yaşadı" dedi.

Güvenlik kamerası görüntülerinde ise otomobilin park edildiği yerden kendi kendine hareket ettiği, ardından sahibinin peşinden koştuğu anlar net bir şekilde görülüyor.

20250809Aw514225 5

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 34 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.