Elektrikli Araç Birden Alev Aldı! Sürücüsü Hayatını Kaybetti
Kaza, 14 Mart 2024 tarihinde Osman Kavuncu Bulvarı'nda gerçekleşti. İ.A. idaresindeki elektrikli otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjdeki bir ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç alev aldı.
Sürücü Kurtarılamadı
Kazada yaralanan sürücü, çevredekilerin yardımıyla alevler arasından çıkarıldı. Kayseri Şehir Hastanesine kaldırılan İ.A., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonrası alevler söndürüldü. Yangın nedeniyle otomobil kullanılamaz hale geldi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini neden kaybettiği araştırılıyor.
Bu kaza, elektrikli araçların güvenliğiyle ilgili endişeleri bir kez daha gündeme getirdi. Yetkililer, elektrikli araç sürücülerine dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıda bulundu.
Kaynak:ANADOLU AJANSI
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.