Feci kazada anne ve kızı hayatını kaybetti

Feci kazada anne ve kızı hayatını kaybetti
Bilecik'te iki aracın çarpıştığı trafik kazasında ağır yaralanan anne ve kızı, kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. Olay, il merkezine bağlı bir yolda meydana gelirken, kazada anne ve kızı dışında başka yaralanan kimse olmadı. Sağlık ekipleri, hızla müdahale ederek yaralıları hastaneye sevk etti, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen anne ve kızı kurtarılamadı.

Bilecik-Bozüyük-Bursa karayolunun Muratdere kavşağında meydana gelen trafik kazasında, bir ticari taksi ile otomobilin çarpışması sonucu anne ve kızı hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, Kemal Kuruoğlu'nun kullandığı 11 T 5086 plakalı ticari taksi, kavşakta 'U' dönüşü yaparken, karşı yönden gelen Raşit Efe'nin yönetimindeki 16 ANN 509 plakalı otomobil ile çarpıştı. 

Kazada, otomobilde bulunan sürücü Raşit Efe, eşi Yeliz Efe (30) ve 3 yaşındaki kızları Ela Efe ağır yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak onları Bozüyük Devlet Hastanesine sevk etti. Yapılan tüm müdahalelere rağmen, anne Yeliz Efe ve kızı Ela Efe hayatını kaybetti. 

Taksi sürücüsü Kemal Kuruoğlu ve araçta yolcu olarak bulunan diğer kişi kazayı yara almadan atlattı. Jandarma ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlatırken, olayın nedenini belirlemek için incelemelere devam ediyor.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 197 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.