Fener Plajı’nda Denize Giren Şahıs Aranıyor

Fener Plajı’nda Denize Giren Şahıs Aranıyor
Samsun’un İlkadım ilçesinde denize giren ve kaybolduğu tahmin edilen 36 yaşındaki Samet Gebesoy’u bulmak için arama faaliyetleri gece boyunca devam etti.

Edinilen bilgilere göre, İlkadım’daki Fener Plajı karşısındaki bölgede denize giren Gebesoy’a ulaşılamaması üzerine yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisleri, Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi.

Kıyı kesiminde yapılan incelemede Samet Gebesoy’a ait motosiklet ve kişisel eşyalar bulundu. Denize girdiği değerlendirilen Gebesoy için su üzerinde arama çalışmaları başlatıldı. Gündüz yapılan aramalarda herhangi bir sonuca ulaşılamaması üzerine aramalar gece boyunca devam etti. Ekipler, botlarla deniz yüzeyinde geniş çaplı tarama yapıyor. Kaybolan kişinin yakınları ise çalışmaları yakından takip ediyor.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.