Freni Boşalan Kamyon Yaşlı Adamı Ezdi
Kocaeli’de freni boşaldığı öne sürülen hafriyat kamyonunun neden olduğu kazada bir kişi hayatını kaybetti. Kontrolden çıkan kamyonun metrelerce ilerleyerek çevreye zarar verdiği olayda sürücü gözaltına alındı.
Kaza, Derince ilçesi Çınarlı Mahallesi 11. Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, 37 SK 477 plakalı hafriyat kamyonunun sürücüsü su almak için araçtan indi. Bu sırada freni boşaldığı ileri sürülen kamyon, aniden hareket ederek yaklaşık 200 metre boyunca park halindeki ve seyir halindeki araçlara çarparak ilerledi.
Kontrolden çıkan kamyon, o esnada kaldırımda yürüyen Sedat Çalk’a çarparak altında bıraktı. Talihsiz adam olay yerinde hayatını kaybetti. Kamyon, son olarak bir saha dolabına çarparak durabildi.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler bölgede güvenlik önlemleri alırken, hayatını kaybeden Sedat Çalk’ın cenazesi morga kaldırıldı.
Kazaya ilişkin kamyon sürücüsü gözaltına alınırken, olay anının çevredeki güvenlik kameralarına yansıdığı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.