Gelin Arabası Değil, Traktör: Renkli Düğün Konvoyu İlgi Odağı Oldu
Damat Ataer Yıldırır, eşinin de çiftçi olduğunu belirterek bu farklı organizasyonun nedenini şu sözlerle anlattı:
“Eşim de çiftçi olduğu için onu evinden araba ile almak yakışmaz diye düşündüm. Böyle bir organizasyon yaptık. Güzel bir şey oldu diye düşünüyorum.”
“Hem Hatıra, Hem Mesaj”
Gelin Ezgi Bilici ise etkinliğin çiftçilik kültürüne dikkat çekmek amacıyla planlandığını ifade etti. Beğendik beldesinde ailesiyle birlikte çiftçilik yaptığını ve aynı zamanda akaryakıt istasyonu işlettiklerini belirten Bilici şunları söyledi:
“Hanım ağayı almak kolay değil. Beldemizde halkın sevdiği biriyim. Bu nedenle böyle farklı bir çıkış yapmak istedik. Hem kendimize unutulmaz bir anı olsun, hem de gençleri çiftçiliğe yeniden adapte edebiliriz diye düşündük.”
Traktör Konvoyu İlgi Odağı Oldu
Süslenmiş traktörlerle yola çıkan çift, Keşan’da ilginç görüntülere sahne oldu. Traktör konvoyunu gören vatandaşlar, o anları cep telefonlarıyla kaydederek sosyal medyada paylaştı.
Kaynak:İHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.