GİYİM MAĞAZASINDA PAPAĞAN ÜRETİYORLARDI…

GİYİM MAĞAZASINDA PAPAĞAN ÜRETİYORLARDI…
-Antalya’da bir giyim mağazasında yasa dışı olarak papağan üretildiği ortaya çıktı. Ekipler 77 papağanı hayvanat bahçesine teslim ettiler.

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Kadir Çokçetin, -Antalya’da bir giyim mağazasında yasa dışı olarak papağan üretildiği ortaya çıktığını açıkladı.
Genel Müdür Çoktetin Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
“Antalya’da aldığımız ihbar üzerine bir giyim mağazasının deposunda yasadışı papağan üreten kişilere ekiplerimiz tarafından, Kara Avcılığı Kanunu kapsamında 41.817,00 TL idari para cezası uygulayarak 77 papağana el konulup hayvanat bahçesine teslim edilmiştir”
Bu arada, Antalya Doğa Koruma ve Milli Parklar Ekiplerinin söz konusu giyim mağazasına polis ekipleri ile birlikte baskın düzenlediği öğrenildi.

whatsapp-image-2024-06-25-at-11-57-03.jpeg

Bu haber toplam 458 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.